EgészségCard

     

EgészségCard

A Prima Medica EgészségCsoport létrehozta az EgészségCardot, melynek segítségével számtalan kedvezménnyel, akcióval szeretnénk Önt hozzájuttatni az egészséges élet mindennapos termékeihez, szolgáltatásaihoz. Ezzel is előtérbe helyezzük, hangsúlyozzuk az öngondoskodás, a megelőzés fontosságát. Folyamatosan bővülő hálózatunkban olyan Partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel küldetésünk és céljaink egy irányba mutatnak. Hisszük, hogy ügyfeleink igényeire együtt, közös erővel hatékonyabban találhatjuk meg a válaszokat, és így stabilabb, megbízhatóbb, innovatív és ügyfélközpontú hálózatot építünk.

Az EgészségCard segítségével Önnek lehetősége van

  • online leletelérésre
  • saját orvosi dokumentáció feltöltésére, annak a tárolására
  • a Prima Medica rendezvényein kedvezményes belépésre
  • országszerte számos egészséges életmódot támogató elfogadóponton kedvezményes vásárlásra.

Elfogadópontjainkat itt megtalálja.

Az EgészségCard kedvezményeit, szolgáltatásait folyamatosan bővítjük. Új pontokat vonunk be a kedvezmények körébe. Célunk az egészség megőrzését segítő szolgáltatásokat, üzleteket, bioboltokat, „mentes” étkezdéket, egészséges konyhával működő éttermeket, fittness termeket, wellness szállókat, s egyéb áruházakat közelebb hozni az EgészségCarddal rendelkezők számára.

Ha még nem látja a listában kedvenc üzletét, kattintson IDE és ajánlja elfogadópontnak, s mi igyekszünk beépíteni partnereink sorába!

Az EgészségCardot kérheti a Prima Medica EgészségCsoport tagjainál személyesen, emailen, valamint az EgészségCard weboldalán elektronikusan.

További részletek az EgeszsegCard honlapján.

Az EgészségCardot őrizze meg! Legyen mindig kéznél!