Leletek, ambulánslapok

A Prima Medica ügyfélkapunak hatalmas előnye, hogy leleti egy zárt rendszerben kerülnek megőrzésre. Kétfaktoros belépést követően tudja megtekinteni a készült ambulánslapokat és leleteket. Ehhez szüksége lesz egy jelszóra, email címre és EgészségCard-ra.

Ahhoz hogy a leleteket meg tudja tekinteni az alábbi lépéseket kell tennie:

 1. Regisztrálni a Prima Medica ügyfélkapura (email cím, jelszó)
 2. Meg kell erősíteni a visszaigazoló linkkel a regisztrációt. 
 3. Ha ezt megtörtént, akkor lépjen be a fiókjába 
 4. Belépést követően a profilom menüpontra kattintva ki kell tölteni a személyes adatokat. Az alján lévő négyzeteket pipálja be. Végül nyomja meg a változtatások mentése gombot. 
 5. Ezzel Ön el is fogadta a Szolgáltatási Szerződésünket, ami majd automatikusan fel fog töltődni a dokumentumai közé.
 6. Következő lépésként EgészségCardra lesz szüksége amit személyesen tud igényelni a rendelőbe vagy online. Ha online szeretné, akkor lépjen át az EgészségCard fülre és kattintson a "Kártyaigénylés" gombra majd töltse ki az űrlapot. Ha minden jól csinált SMS-ben el fogjuk Önnek küldeni az kártyaszámot (9 jegyből áll és az első 4 számjegy mindig 9000)
 7. Most már meg tudja tekinteni a leleteit a Prima Medica ügyfélkapu rendszerén keresztül.

Leletek megtekintése

 1. Lépjen be a Prima Medica ügyfélkapujába.
 2. Írja be a saját EgészségCard számát és a profiljához tartozó felszót.

Ambulánslapok

Itt fogja azokat a dokumentumokat megtalálni, amelyeket a viziten az Orvos rögzített. A Prima Medica Egészségcsoport tagjainál igénybe vett labor és képalkotó szolgáltatások leletét Ön megtekintheti Prima Medica Ügyfélkapujában. Leletek felöltéséről email értesítést kap, így mobilon és PC-n is értesítést követően azonnal megtekintheti egészségügyi dokumentációit.  

Leletek

Azok a dokumentumok vannak itt, amik nem a viziten készültek, hanem egyéb vizsgálat során. (pl: ultrahang vizsgálat, laborok) A Prima Medica Egészségcsoport tagjainál igénybe vett labor és képalkotó szolgáltatások leletét Ön megtekintheti Prima Medica Ügyfélkapujában. Leletek felöltéséről email értesítést kap, így mobilon és PC-n is értesítést követően azonnal megtekintheti egészségügyi dokumentációit.  

Dokumentumok

Ide tartoznak a betegtájékoztatók és egyéb beteginformációs anyagok. Ezeket az orvos vagy dietetikus fogja Önhöz feltölteni.

Saját dokumentumok

Ide Ön tudja feltölteni korábban készült leleteit, ami így lehetővé teszi, hogy a vizit során az Orvos is lássa a más intézményben keletkezett leleteket, ambulánslapokat. Ennek feltétele, hogy a feltöltés előtt Ön bejelentkezik a EgészségCard kártyaszámával és a profiljához tartozó jelszóval (H azt nem teszi meg akkor is fel tudja tölteni a leletet csak az Orvos nem fogja látni). Fontos, hogy a Szolgáltatási Szerződés kitöltésekor a következők legyenek bepipálva:

 • Hozzájárulok az egészségyügyi adataim megosztásához a Prima Medica-n belül.
 • Hozzájárulok az ügyfélkapu használatához

Amennyiben a lelet megtekintés vagy feltöltés során problémája vagy kérdése merül fel keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 70 231 4000
info@primamedica.hu