EgészségCard

Az EgészségCard a leletek megtekintéséhez elengedhetetlen kellék és ezen felül számos elfogadó partnerünk van, ahol kedvezményes vásárlásra jogosítja fel, ha felmutatja a kártyáját.

EgészségCard igénylése

Rendelőben:

A rendelőben a Szolgáltatási Szerződés kitölltése után asszisztenseink nyomtatnak önnek egy plasztik kártyát. 

Online - PrimaMedica Ügyfélkapu keresztül:

Online kártyaigénylés esetén a következőket kell tennie:

 1. Regisztrálni a PrimaMedica ügyfélkapura (email cím, jelszó)
 2. Meg kell erősíteni a visszaigazoló linkkel a regisztrációt. 
 3. Ha ezt megtönrént akkor lépjen be a fiókjába 
 4. Belépést követően a profilom menüpontra kattintva ki kell tölteni a személyes adatokat. Az alján lévő négyzeteket pipálja be. Végül nyomja meg a változtatások mentése gombot. 
 5. Ezzel Ön el is fogadta a Szolgáltatási Szerződésünket, ami majd automatikusan fel fog töltődni a dokumentumai közé.
 6. Ha online szeretne EgészségCardot kattintson a "Kártya igénylés" gombra majd töltse ki az űrlapot. Ha minden jól csinált SMS-ben el fogjuk Önnek küldeni az kártyaszámot
 7. (9 számjegyből áll és az első 4 számjegy mindig 9000)

Az EgészségCard kiemelt szerepe

 • Amenyiben Ön a Prima Medica EgészségCsoport tagjaninak valamelyikéhez érkezik vizitre nagyon fontos, hogy az EgészségCard-ját hozza magával, mert ezzel tudják aszisztenseink azonosítani Önt. 
 • A 9 jegyű EgészségCard azonosító nélkül nem tudja használni a Prima Medica Ügyfélkapu rendszert, így a leleteit sem tudja megtekinteni.

Kedvezményekre jogosult az EgészségCard-al

Az EgészségCard-dal az egészséges élet mindennapos termékei, szolgáltatásai kedvezménnyel és akciókkal igénybe vehetőek.

 • Szakorvosi vizit- EgészségCard vizit: a Prima Medica Minőségrendszert alkalmazó egészségügyi ellátást nyújtó szervezeti egységekben a második alkalommal kedvezményt biztosít.
 • Szakorvosi vizit- EgészségCard családi vizit: a Prima Medica Minőségrendszert alkalmazó egészségügyi ellátást nyújtó szervezeti egységekben a második alkalommal kedvezményt biztosít.
 • Rendezvények/Események: a Prima Medica EgészségClub által szervezett programok, illetve a Prima Medica EgészségCsoport által szervezett eseményeken való kedvezményes részvételi lehetőség (pl. IR-Club, Kóstolás stb.)
 • Termékkedvezmény: az EgészségÁrudában EgészségÁruda mindenkori hirdetményének megfelelően.

Amennyiben az EgészségCard igénylése során problémája vagy kérdése merül fel keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 70 231 4000
info@primamedica.hu